Daily Archives: 15/12/2011

Kelas GGGE6543 Minggu ke-13

Kelas hari ini berjalan seperti biasa. Selepas bercuti lama menunaikan haji, akhirnya PM Dr Rosseni datang menjenguk kami. Lama tak jumpa, rindu rasanya…hanya dapat mengetahui perkembangan Dr. hanya melalui maya sahaja….maklumlah subjek interaksi alam maya….seronok jugak..Bila buatwordpress mesti teringat Dr. Rosseni..boleh dikatakan web “COMPUTER EDUCATION” tu macam sifu maya nak bangunkan wordpress ini..PM Dr. Rosseni telah memantau perkembangan Tugasan 1 berkaitan wordpress tersebut pada hari ini.Masing-masing agak risau juga sebab dah lama tak usik tugasan forlio tersebut. Maklumlah semua pelajar tengah demam Mobile Learning. Bila dah habis bentang, tak lah susah sangat rupanya Mobile Learning ni…emmmm…Seterusnya sesi pembentangan Tugasan 2 (Mobile Learning) dijalankan bagi kumpulan yang terakhir. Akhirnya khatam dah bab Mobile Learning ni…Alhamdulillah..

Advertisements
%d bloggers like this: