Kelas GGGE6543 Minggu ke-13

Kelas hari ini berjalan seperti biasa. Selepas bercuti lama menunaikan haji, akhirnya PM Dr Rosseni datang menjenguk kami. Lama tak jumpa, rindu rasanya…hanya dapat mengetahui perkembangan Dr. hanya melalui maya sahaja….maklumlah subjek interaksi alam maya….seronok jugak..Bila buatwordpress mesti teringat Dr. Rosseni..boleh dikatakan web “COMPUTER EDUCATION” tu macam sifu maya nak bangunkan wordpress ini..PM Dr. Rosseni telah memantau perkembangan Tugasan 1 berkaitan wordpress tersebut pada hari ini.Masing-masing agak risau juga sebab dah lama tak usik tugasan forlio tersebut. Maklumlah semua pelajar tengah demam Mobile Learning. Bila dah habis bentang, tak lah susah sangat rupanya Mobile Learning ni…emmmm…Seterusnya sesi pembentangan Tugasan 2 (Mobile Learning) dijalankan bagi kumpulan yang terakhir. Akhirnya khatam dah bab Mobile Learning ni…Alhamdulillah..

About rokiah76

SARJANA PENDIDIKAN PENGAJIAN ISLAM FAKULTI PENDIDIKAN UKM

Posted on 15/12/2011, in Refleksi Kelas GGGE6543. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: